Nieuwe energie voor de wereld

De Airturb is een belangrijke stap naar een betere wereld. En we maken die stappen met elkaar, samen kunnen we het verschil maken.

Ontbossing is een wereldprobleem

Om met elkaar gerust te kunnen blijven “ademen” moeten we de ontbossing compenseren met het planten van meer bomen. Wij dragen bij aan deze oplossing: voor elk verkochte Airturb Model One planten wij één boom.

Plastic Clean-up

Ons ecologisch systeem is volledig uit balans. Zwerfplastic is één van de grootste boosdoeners. De Airturb wordt daarom vervaardigd van gerecycled materiaal. Ook steunen wij opruimprojecten gericht op plastic afval.

Help je mee

Met Airturb hebben we de eerste voorzichtige stappen gezet naar een betere aarde. Alleen gaan we het uiteraard niet redden, maar samen komen we een heel eind. Klik hier om samen met ons het verschil te maken.

Reserveer jouw Airturb Model One

We steunen Plastic Soup Foundation bij hun goede werk en zorgen ervoor dat ons product volledig recyclebaar is.

Via Trees for All worden bomen geplant voor elke verkochte Airturb

CO2 Neutraal

Alle kleine beetjes helpen bij het reduceren van de wereldwijde CO2 uitstoot. Daarom planten we bomen, nemen we het OV, rijden we elektrisch. Ons streven is een CO2-positieve onderneming te blijven, die met haar Airturb’s ook anderen helpt CO2 neutraal of positief te worden.

Onze impact in 2021

Groen bomen
Besparing CO2 kilo
Plastic Cleanup kg
Elektrisch rijden km's