Airturb Model One

Het eerste model van de oplossing

Bestel de Model One

Model One

Compacte energie

De Airturb One wordt installatiegereed geleverd. De hoogte is 1,40 meter, het gewicht is minder dan 25 kg.

Installatie

De montage kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Uw lokale airturbdealer advisteert u graag over de mogelijkheden die voor u geschikt zijn.

Wind

Onder optimale omstandigheden heeft de Model One een maximaal vermogen van 600 Watt. Of het gaat om een mobiele telefoon of een elektische auto, tot windkracht 6 kan de airturb voorzien in een deel van je totale energiebehoefte.

 

Model One bestellen

Dit is het moment om uw eigen Airturb Model One te bestellen.

Bestel de Model One

Installatie & onderhoud

Airturb geeft om het milieu en de veiligheid. Met dit in gedachten kiezen wij materialen die zowel veilig als duurzaam zijn. Wij zijn erin geslaagd een product te realiseren dat op elk plat dak geïnstalleerd kan worden.

Onderhoud

Veiligheid wordt gewaarborgd door een automatisch remsysteem dat er voor zorgt dat de Airturb niet van je dak afwaait. In tegenstelling tot andere groene energie producten is de Airturb onderhoudsvrij in gebruik. Installatie gebeurt het beste door een Airturb-gecertificeerde installateur. Deze kan ook zorgen dat uw elektrische installatie indien nodig zal worden aangepast met een gezekerde teruglevergroep.

 

Veelgestelde vragen